Κάδρο | Comic Portrait

€44.95
€34.95

Περιγραφή


Δημιούργησε το δικό σου κάδρο μετατρέποντας την αγαπημένη σου φωτογραφία σε κόμικ και απόκτησε μια μοναδική ανάμνηση για το σπίτι σου. Ανέβασε την φωτογραφία σου, γράψε το κείμενο σου και άσε τα υπόλοιπα σε εμάς. Το πόστερ πλαισιώνεται με άριστης ποιότητας ξύλινο κάδρο με ανθεκτικό γυαλί και κλιπ, έτοιμο να το κρεμάσεις στον τοίχο. Ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα μετατρέψει τη φωτογραφία σου σε κόμικ διασφαλίζοντας το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Μόλις οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός θα σου στείλουμε ένα αντίγραφο με υδατογράφημα για έλεγχο και επιβεβαίωση. Εάν είσαι ευχαριστημένος/η με το σχέδιο, θα ξεκινήσουμε την παραγωγή αμέσως, διαφορετικά, θα μας στείλεις μια νέα φωτογραφία προκειμένου να μείνεις 100% ικανοποιημένος/η από το αποτέλεσμα.

- Premium κάδρο ελληνικής κατασκευής
- Εγγύηση εκτύπωσης και ποιότητας
- Άμεση παραγωγή και αποστολή 

Διάσταση *
Κορνίζα None Selected *
Είδη αρχείων: bmp, gif, jpg, jpeg, jpe, jif, jfif, jfi, png, wbmp, xbm, tiff, pdf, jpeg, png Μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι: 10000KB

2 Κριτικές

5/5
Αθανασία 26th Jan 2024

Προσωποποιημενο κάδρο

Το κάδρο που παρέλαβα ήταν πολύ καλά πακεταρισμενο και ήρθε σε άριστη κατάσταση και σαν προϊόν γενικότερα είναι πάρα πολύ ωραίο και προσεγμένο.

5/5
Μαρία 2nd Jan 2024

ΚΑΔΡΟ

Βρήκα εντελώς τυχαία το copycity.gr η δουλειά τους είναι απλά εξαιρετική και το καδρο που παρέλαβα υπέροχο και σε άριστη κατάσταση. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ πολύ! Καλή Χρονιά με υγεία!

Γράψε μια κριτική