Κάδρο | Comic Portrait

€44.95
€34.95

🌲 Φύτεψε και εσύ ένα δέντρο μαζί μας!

Περιγραφή


Δημιούργησε το δικό σου κάδρο μετατρέποντας την αγαπημένη σου φωτογραφία σε κόμικ και απόκτησε μια μοναδική ανάμνηση για το σπίτι σου. Ανέβασε την φωτογραφία σου, γράψε το κείμενο σου και άσε τα υπόλοιπα σε εμάς. Το πόστερ πλαισιώνεται με άριστης ποιότητας ξύλινο κάδρο με ανθεκτικό γυαλί και κλιπ, έτοιμο να το κρεμάσεις στον τοίχο. Ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα μετατρέψει τη φωτογραφία σου σε κόμικ διασφαλίζοντας το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Μόλις οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός θα σου στείλουμε ένα αντίγραφο με υδατογράφημα για έλεγχο και επιβεβαίωση. Εάν είσαι ευχαριστημένος/η με το σχέδιο, θα ξεκινήσουμε την παραγωγή αμέσως, διαφορετικά, θα μας στείλεις μια νέα φωτογραφία προκειμένου να μείνεις 100% ικανοποιημένος/η από το αποτέλεσμα. 

- Premium κάδρο ελληνικής κατασκευής
- Εγγύηση εκτύπωσης και ποιότητας
- Άμεση παραγωγή και αποστολή

Διάσταση *
Κορνίζα: None Selected *
Είδη αρχείων: bmp, gif, jpg, jpeg, jpe, jif, jfif, jfi, png, wbmp, xbm, tiff, pdf, jpeg, png Μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι: 10000KB

Φυτεύουμε +1 x 🌲 για εσένα!

2 Κριτικές

5/5
Ελένη 1st Feb 2023

Εξαιρετική δουλειά

Το κάδρο που παρέλαβα ήταν φανταστικό!!! Καλύτερο από που φαντάστηκα!! Εξαιρετική δουλειά, γρήγορη παράδοση (το παρέλαβα μέσα σε τρεις μέρες) και σωστοί επαγγελματίες ( πριν προχωρήσουν στη παραγωγή μου έστειλαν preview την εικόνα του κάδρου για να την δω, σε περίπτωση που κάτι δεν μου άρεσε να το άλλαζαν). Σίγουρα θα ξανασυνεργαστεί με αυτή την εταιρεία. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Σας ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο αποτέλεσμα!!

5/5
Άννα 28th Feb 2022

Το ομορφότερο κάδρο

Τι να πρώτο αξιολογήσω δεν ξέρω. Την καταπληκτική εξυπηρέτηση , το πανέμορφο αποτέλεσμα , τη νοοτροπία του εάν δεν αρέσει κάτι στον πελάτη το αλλάζουν. Δεν έχω ξανασυνεργαστεί με τέτοια εταιρεία και είναι σίγουρο ότι θα ξανασυνεργαστώ πολύ σύντομα. .Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Γράψε μια κριτική