ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται κατά κύριο λόγο μέσα σε 1 έως 6 εργάσιμες ημέρες. Το χρονικό πλαίσιο μπορεί να επηρεαστεί από την ποσότητα της παραγγελίας όπου στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση από εμάς για τον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής.

* Οι Ατζέντες Βook και Σπιράλ με προσωποποίηση εξωφύλλου αποστέλλονται μέσα σε 3-7 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές γίνονται με Courier ή μεταφορική, ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγωγή, σας αποστέλλουμε τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας ώστε να μπορείτε να μάθετε σε ποιο σημείο βρίσκεται μέσα από την ιστοσελίδα της courier.

Τα μεταφορικά έξοδα για αποστολή σε όλη την Ελλάδα ανέρχονται στα 3.45 ευρώ ενώ για παραγγελίες άνω των 39.95 ευρώ είναι δωρεάν. Επιπλέον εάν επιλέξετε πληρωμή κατά την παράδοση (αντικαταβολή) επιβαρύνεστε επιπλέον 2 ευρώ. 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή έχει γίνει με την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξει η COPY CITY ΕΠΕ

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό «έντυπο επιστροφής» που είναι διαθέσιμο στο διαδικτυακό τόπο www.copycity.gr. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο αγοράς, ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης υπαναχώρησης που περιέχεται στο «έντυπο επιστροφής». Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία της υποδείξεως μας και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η COPY CITY δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η COPY CITY το παραλαμβάνει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Σε περίπτωση που επιλέξετε την αποστολή με ταχυδρομείο, δεν μπορούμε να παραλάβουμε την επιστροφή σας. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Μετά την επιστροφή του προϊόντος, και εφόσον εγκριθεί από την Εταιρεία, υπό τους όρους ότι δεν είναι χρησιμοποιημένο και ότι δεν αποτελεί προϊόν σύμβασης ακριβόχρονης εκτέλεσης, ο πελάτης αποζημιώνεται σε όλο το ποσό είτε με αντίστοιχη κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό, τον οποίο έχει συμπληρώσει στο έντυπο επιστροφής που απαραίτητα συνοδεύει το επιστραφέν εμπόρευμα, είτε με άλλον τρόπο σύμφωνα με τα παραπάνω.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: ΚΟΠΙ ΣΙΤΙ (COPY CITY) ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και τον διακριτικό τίτλο COPY CITY DIGITAL (ΑΦΜ 999475429), που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, οδός Επισκόπου Κίτρους Νικολάου αρ. 7.