Προσκλητήριο Γάμου Wedding in Santorini

€0.15
€0.11

Περιγραφή


Κάντε την ημέρα του γάμου σας πραγματικά αξέχαστη με τα όμορφα σχεδιασμένα προσκλητήρια γάμου της copycity.gr. Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκτύπωσης διασφαλίζουν ότι οι προσκλήσεις σας είναι τόσο ιδιαίτερες και μοναδικές όσο η μεγάλη σας ημέρα. Κάθε πρόσκληση εκτυπώνεται σε χαρτί υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια είναι ευκρινής και καθαρή. Απλώς επιλέξτε το σχέδιό σας, προσαρμόστε τις λεπτομέρειες του γάμου σας και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η όμαδα μας θα σας αποστείλει το προσχέδιο του προσκλητηρίου ώστε να το ελέγξετε πριν προχωρήσουμε σε παραγωγή. Για επιπλέον διασφάλιση της ποιότητας των προσκλητηρίων σας, δίνεται η επιλογή παραγγελίας δείγματος ενός τεμαχίου.

Παραγγείλετε σήμερα και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον γάμο των ονείρων σας.

Πληροφορίες προσκλητηρίου: 

Διάσταση: 175x125 mm

Χαρτί πρόσκλησης: Bristol 300 γρ.

Φάκελος πρόσκλησης: Bristol 300 γρ.

Φάκελος: *
Θέλεις να παραγγείλεις ένα προσκλητήριο ως δείγμα;

1 Κριτική

5/5
Julia 9th May 2024

Προσεγμένη δουλειά, άψογη εξυπηρέτηση και υπέροχα προσκλητήρια!

Παρόλο που έχω ξαναχρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του site, το να παραγγείλω προσκλητήρια γάμου ήταν ένα leap of faith από τη μία και ένα μεγάλο άγχος για το αποτέλεσμα από την άλλη. Ευγενέστατοι υπάλληλοι, εξατομικευμένη και άμεση εξυπηρέτηση με ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα το στείλω με καμάρι σε φίλους και συγγενείς! Ευχαριστώ θερμά!

Γράψε μια κριτική