Θερμός GLOOQ Metallic Blue

€29.95
€20.95

🍉 Πρόλαβε ΑΠΟΣΤΟΛΗ μέχρι

mailtimers.com

Περιγραφή


Επέλεξε τα προσωποποιημένα θερμός GLOOQ για μια πιο κομψή και οικολογική καθημερινότητα και διατήρησε την θερμοκρασία των ροφημάτων σου, όπως ακριβώς το χρειάζεσαι!

  • Ανοξείδωτο ατσάλι διπλού τοιχώματος που διατηρεί το ρόφημα σου κρύο και ζεστό για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα
  • Μεταλλικό χρώμα με λάμψη 
  • Προσωποποίηση με χάραξη
  • Χωρητικότητα 540 ml
  • BPA FREE, Food safety
  • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Γραμματοσειρά: None Selected *

GLOOQ Θερμός

Επέλεξε τα προσωποποιημένα θερμός GLOOQ για μια πιο κομψή και οικολογική καθημερινότητα και διατήρησε την θερμοκρασία των ροφημάτων σου για όλη τη μέρα!

Διατήρηση Θερμοκρασίας

Ανοξείδωτο ατσάλι διπλού τοιχώματος που διατηρεί τη θερμοκρασία για όλη την μέρα, ανεξάρτητα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

Σχέδια και χρώματα για όλους

Τα θερμός GLOOQ βγαίνουν σε πολλά χρώματα και σχέδια. Διάλεξε το δικό σου ανάλογα το στιλ που σου ταιριάζει και ξεχώρισε.

Κάντο δώρο στους φίλους σου!

Χάρισε στους φίλους ή την οικονγένεια σου ένα μοναδικό θερμός άριστης ποιότητας με το όνομά τους, που θα κρατήσει για πάντα.

Υλικά κατασκευής και υγιεινή...

Τα θερμός GLOOQ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι διπλού τοιχώματος, BPA FREE και είναι κατάλληλο για κάθε είδους ρόφημα και θερμοκρασία.

100% BPA free

Food safety

Προσωποποίηση με laser

Άμεση αποστολή

1 Κριτική

4/5
Ειρήνη 24th Dec 2022

Απλό θερμός

Πολύ ωραία απόχρωση των χρωμάτων και δείχνει πολύ όμορφο με το όνομα που χάραξαν. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι που στο δέμα ήταν απλά τυλιγμένο με φουσκάλες και ανοίγοντας τες ήταν μέσα σε πανικό σακουλάκι....ούτε καν σε κουτί δεν ήταν ώστε να το δώσεις όμορφα περιποιημένο ως δώρο...έχω αγοράσει και άλλο οικολογικό παγουρινο χωρίς βέβαια χάραγμα αλλά ήταν σε ωραίο στρογγυλό μπουκάλι από πεπιεσμένο ανακυκλωμένο χαρτί.

Γράψε μια κριτική