Θερμός GLOOQ Metallic Black

€29.95
€20.95

Bonus 3+1 Δώρο σε όλα τα Poster!

Περιγραφή


Επέλεξε τα προσωποποιημένα θερμός GLOOQ για μια πιο κομψή και οικολογική καθημερινότητα και διατήρησε την θερμοκρασία των ροφημάτων σου, όπως ακριβώς το χρειάζεσαι!

  • Ανοξείδωτο ατσάλι διπλού τοιχώματος που διατηρεί το ρόφημα σου κρύο και ζεστό για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα
  • Μεταλλικό χρώμα με λάμψη 
  • Προσωποποίηση με χάραξη
  • Χωρητικότητα 540 ml
  • BPA FREE, Food safety
  • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Γραμματοσειρά: None Selected *

GLOOQ Θερμός

Επέλεξε τα προσωποποιημένα θερμός GLOOQ για μια πιο κομψή και οικολογική καθημερινότητα και διατήρησε την θερμοκρασία των ροφημάτων σου για όλη τη μέρα!

Διατήρηση Θερμοκρασίας

Ανοξείδωτο ατσάλι διπλού τοιχώματος που διατηρεί τη θερμοκρασία για όλη την μέρα, ανεξάρτητα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

Σχέδια και χρώματα για όλους

Τα θερμός GLOOQ βγαίνουν σε πολλά χρώματα και σχέδια. Διάλεξε το δικό σου ανάλογα το στιλ που σου ταιριάζει και ξεχώρισε.

Κάντο δώρο στους φίλους σου!

Χάρισε στους φίλους ή την οικονγένεια σου ένα μοναδικό θερμός άριστης ποιότητας με το όνομά τους, που θα κρατήσει για πάντα.

Υλικά κατασκευής και υγιεινή...

Τα θερμός GLOOQ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι διπλού τοιχώματος, BPA FREE και είναι κατάλληλο για κάθε είδους ρόφημα και θερμοκρασία.

100% BPA free

Food safety

Προσωποποίηση με laser

Άμεση αποστολή

1 Κριτική

5/5
Φωτεινή 4th Aug 2022

εξαιρετικό

Το μπουκάλι είναι ακριβώς όπως στην φωτογραφία. Καλής ποιότητας. Η φράση που ζητήθηκε έγινε με χάραξη και δεν είναι τυπωμένη, πράγμα που δείχνει πως δεν θα αλλοιωθεί με τον καιρό. Επίσης ταχύτατη εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ πολύ!

Γράψε μια κριτική